De keukenapparatuur van ATAG biedt ontzettend veel mogelijkheden en functionaliteiten. Dus we kunnen ons voorstellen dat het wat tijd kost om uw apparaten beter te leren kennen. Claartje kookt nu al een tijdje op de apparatuur van ATAG, maar ze is samen met chef-kok Tim de keuken in gedoken om nog meer te leren van deze ATAG expert.
Claartje en Tim gaan aan de slag in de gloednieuwe keuken van Claartje, met de 3-in-1 oven. Voor dit gerecht maken ze gebruik van alle 3 de functies: magnetron, oven én stoomoven. Met behulp van de magnetron is het namelijk mogelijk om in korte tijd een gerecht of ingrediënt te garen, zoals pompoen om er vervolgens pompoenpuree mee te maken. De cakejes zelf worden gebakken met behulp van hetelucht én stoom. Door stoom toe te voegen aan het bakproces van rijzende en eierhoudende gerechten zorgt dit er als het ware voor dat het gaat souffleren. En het voorkomt uitdroging van een ingrediënt of gerecht!
Lees hier Claartje’s blogBij herfst denken de meeste mensen aan pompoen en heerlijke specerijen, combineer dit met een cakeje en het resultaat is een heerlijk herfstcakeje. Tip van de chef: door specerijen eerste te myoteren, oftewel verhitten in een klein beetje boter of olie, trekken de specerijen in de vetstof waardoor je korreltjes in je gerecht krijgt. Het volledige recept is te lezen op de blog van Foodness.
Lees hier het volledige receptBent u een kok die graag experimenteert? Die met één apparaat wil kunnen bakken, stomen en verwarmen? Dan is de 3-in-1 oven van ATAG uw oven. Door de verschillende functies te combineren (bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven), is deze 3-in-1 oven eigenlijk een 5-in-1 oven. Door de vele mogelijkheden en geavanceerde bediening, maakt u elk gerecht dat u voor ogen heeft. Daarbij past hij ook nog eens prachtig in de modernste keukens
Ontdek de 3-in-1 oven