Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Caesar salade

Benodigdheden voor 4 personen.

Voor de sla:

150 gr babyromainsla
2 ansjovisfilets (gezouten uit blik )
1 eetlepel kappertjes
10 mini tomaatjes
2 radijsje
½ bosui

Garnering:

eetbare bloemen
olijfolie ( scheutje )
Turks brood
2 eieren (M)
50 gr bacon
2 kipfilets
50 gr Parmezaanse kaas (flakes)

Voor de dressing:

1 eigeel
2 ansjovisfilet (gezouten uit blik)
½ citroen rasp en sap
1 knoflook
4 eetlepels dragon azijn
1 theelepel gladde mosterd
4 theelepels worcestershiresaus
1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
4 eetlepel olijfolie extra vergine
peper en zout

Werkwijze:

1. Om de dressing te maken snij je de knoflook en ansjovis in hele kleine stukjes en stop je deze in een grote mengkom.
2. Voeg hierbij vervolgens alle ingrediënten voor de dressing en meng dit goed door elkaar met een garde of vork.
3. Breng op smaak met peper en zout.
4. Pluk de sla en was deze, was daarna ook de tomaatjes, radijsjes en de bosui. Droog deze goed.
5. Kook de eieren 8 minuten.
6. Verwarm een Teppan Yaki plaat goed voor om vervolgens de bacon krokant uit te bakken op de plaat.
7. Snij ondertussen het Turkse brood in repen en wrijf deze in met olijfolie, rooster deze ook op de Teppan Yaki plaat om en om tot goud bruin.
8. Snij de kipfilets doormidden in vlakke plakken ( butterflyen ) en breng de kipfilets op smaak met peper en zout.
9. Bak de kipfilets nu om en om op de Teppan Yaki plaat zodat deze gaar en mooi gekleurd zijn.
10. Snij de radijs in plakjes, de bosui in ringen en de ansjovis in kleine blokjes. 11. Voeg nu alle ingrediënten voor de sla bij de dressing in de mengkom en meng dit goed door.
12. Leg de gemengde ingrediënten op een mooie schaal.
13. Pel de eieren en snij deze in 8 parten.
14. Maak de salade af met het ei, de kipfilet, bacon, Parmezaanse kaas en leg er de plakken Turks brood bij. Garneer vervolgens de salade met de eetbare bloemen.

Caesarsalade | ATAG | atag-be