Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

 

Granola met verse yoghurt

Bereidingstijd: granola 30 minuten + yoghurt 8 uur

Start de dag met deze heerlijke granola met verse yoghurt. Granola is een gezonde voedzame mix van verschillende noten en zaden. Eindeloze variaties kunnen gemaakt worden. Probeer eens deze variatie met zelf gemaakte verse yoghurt.

 
Benodigdheden:
 
·         300 gr havermout 
·         100 gr amandelen 
·         100 gr hazelnoten 
·         1 eetlepel honing 
·         Snufje zout 
·         Flinke scheut koksolie 
·         Naar smaak gedroogde framboos en krentjes in witte chocolade 
·         0,5 liter volle melk 
·         4 eetlepels volle yoghurt
 
  
Werkwijze granola:
 
1.     Smelt de kokosolie in een pan zodat deze vloeibaar wordt; 
2.     Verwarm de oven voor op de stand grote gril met ventilator op 160 graden; 
3.     Meng de havermout, amandelen, hazelnoten, honing, zout en de kokosolie door elkaar; 
4.     Verdeel dit over een ovenschaal 
5.     Zet de schaal op een ovenrek in de oven. Voor de 45 cm ovens op het onderste inschuif niveau, voor de 60 cm ovens op ongeveer 1/3 van de bodem; 
6.     Stel de oven in op stand grote gril met ventilator 160 graden gedurende 20 à 30 minuten; 
7.     Zet 1 of 2 wekkers om de 10 minuten. Dit om de granola even om te scheppen; 
8.     Wanneer de granola mooi bruin en krokant is laat je deze afkoelen; 
9.     Voeg daarna naar smaak de gedroogde framboos en de krentjes in witte chocolade toe.
 
Werkwijze yoghurt:
 
1.     Meng de melk met de yoghurt in een hitte bestendige ovenschaal of kom; 
2.     Zet de kom op een ovenrek in het midden van de oven. 
3.     Programeer de oven op stand hete lucht 40 graden voor 8 a 9 uur. 
4.     Laat de yoghurt verder met rust, niet roeren. 
5.     Wanneer de yoghurt klaar is laat je deze afkoelen in de koelkast.
 
 
 

Recept - Granola | atag-be