Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Preiquiche uit de 3-in-1 oven

Bereidingstijd - 40 minuten

Eén van de voordelen van de 3-in-1 oven is de functie meerfase koken. Hierbij heeft u de mogelijkheid om tot 3 ovenfuncties (stomen, bakken en verwarmen) achter elkaar in te stellen. Dit zorgt voor de perfecte bereiding en geeft een nieuwe dimensie aan een gerecht. Bovendien is het ontzettend gemakkelijk!

Benodigdheden voor een springvorm van 22 cm:

• 5 eieren

• 250 ml sojaroom

• 100 gr geraspte kaas

• 1 grote prei in kleine stukjes gesneden

• 2 eetlepels gehakte verse bladpeterselie

• 4 plakjes bladerdeeg + beetje bloem voor het uitrollen

• 50 gr dungesneden Italiaanse ham en salami

• Zout en peper naar smaak

• Glazen magnetronschaal

 

Werkwijze:

1. Kluts de eieren los en voeg hierbij de sojaroom en de geraspte kaas.

2. Klop dit, met een garde, goed luchtig.

3. Voeg nu de gesneden prei en de gehakte peterselie toe en klop nog even goed door.

4. Breng op smaak met peper en zout.

5. Leg de 4 plakken bladerdeeg, zonder het plastic velletje, op elkaar.

6. Bestuif het aanrecht met een beetje bloem.

7. Leg hierop het stapeltje bladerdeeg.

8. Rol het bladerdeeg voldoende uit om de springvorm ruim te bedekken.

9. Bedek de bodem van de springvorm met bakpapier.

10. Bedek de springvorm met het uitgerolde bladerdeeg.

11. Zet de glazen magnetron schaal in het midden van de oven.

12. Verwarm de oven voor op 160°C combi-stoom stand 3.

13. Giet nu het ei/prei mengsel in de met bladerdeeg bedekte springvorm.

14. Snijd eventueel overtollig bladerdeeg weg.

15. Verdeel de dungesneden vleeswaren over de bovenkant van de quiche.

16. Zet de quiche in de oven en gaar de quiche met meerfase koken doormiddel van de volgende fases:

1e fase : 10 minuten 160°C combi-stoom stand 3

2e fase : 20 minuten 200°C hete lucht met 360 watt

Eet smakelijk!

atag-be