Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Boekweitbrood

Een sneetje van dit versgebakken brood van boekweitmeel is vooral heerlijk met wat boter en marmelade.
Personen
  • 350 g  bloem
  • 20 g  verse gist
  • 1 theelepel(s)  zout
  • 1 eetlepel(s)  olijfolie
  • 200 ml  lauw water
  • 100 g  walnoten
  • 150 g  boekweitmeel
  • 250 ml  kokend water
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Giet kokend water over het boekweitmeel en meng het met een lepel. Laat het afkoelen.
  2. Meng de bloem met de gist, het zout en de olie en voeg dit aan het boekweitmeel toe.
  3. Voeg tijdens het kneden lauw water toe. Bedek het deeg met een theedoek en laat het ongeveer 30-40 minuten rijzen (totdat het deeg in volume is verdubbeld).
  4. Kneed het deeg nog een keer en voeg schoongemaakte walnoten toe. Vorm een brood en leg dit op een bakplaat met bakpapier. Bedek het brood met een theedoek en laat het nog eens 20-30 min. rijzen.
  5. Snij het brood voor het bakken in met 4 diagonale sneden om barsten te voorkomen.
  6. Neem na het bakken het brood uit de oven en laat het afkoelen voordat u het snijdt.
Enjoy!

Recipe - Boekweitbrood - ATAG