Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Épaule de porc

Take your time and prepare your family a juicy and tender pork shoulder slowly roasted at low temperarture and flavoured with spices, lemon and parsley. Its juicy taste will bring everyone to the table.
Personen
  • ½ cuillère à café  sel
  • 2 brins  persil
  • 1 pincée  poivre
  • 1 pincée  quatre-épices
  • 1 pincée  cumin
  • 4 cuillère à soupe  huile végétale
  • 0.4 kg  échine de porc
  • 2 tranches  citron
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Huilez la viande et le plat à four puis assaisonnez à votre goût. Parsemez de tranches de citron et saupoudrez de persil.
  2. Ajoutez 1 à 2 dl d'eau et arrosez la viande avec son jus durant la cuisson.
Enjoy!

Recipe | ATAG