Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Veau / agneau

Are you looking for an idea for flavour-packed roast? Try with this slowly roasted veal shoulder baked at low temperature. Juicy meat prepared to perfection is a guaranteed crowd-pleaser.
Personen
  • ½ cuillère à café  sel
  • 2 pincées  persil
  • 1 pincée  poivre
  • 0.4 kg  épaule de veau
  • 1 pincée  marjolaine
  • 4 cuillère à soupe  huile végétale
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Huilez la viande et le plat à four puis salez et poivrez à votre goût.
  2. Ajoutez 1 à 2 dl d'eau et arrosez la viande avec son jus durant la cuisson.
Enjoy!

Recipe | ATAG