Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Roasted chicken

Personen
  • 2 pcs  carotte
  • ½ pcs  celery root
  • 1 pcs  leek
  • 4 gousses  ail
  • 1 brin  persil
  • 1 pcs  oignons
  • 2 brins  thym
  • 100 ml  eau
For the chicken
  • ½ pcs  chicken (spine removed)
  • 1 cuillère à café  sel
  • 1 pincée  poivre blanc
  • 1 pincée  smoked paprika
  • 1 pincée  curry
  • 1 pcs  lime
  • 1 brin  thym
  • 1 brin  persil
  • 40 g  beurre
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Peel the vegetables, chop into smaller pieces, and distribute on a roasting pan. Add fresh parsley and thyme. Add some water
  2. Rub the chicken with herbs, spices and seasoning, and place sliced lime, thyme, and parsley inside it. Place the chicken over the vegetables on the roasting pan. Place slices of butter on the chicken skin.
  3. When the chicken is done, cover it meat with aluminium foil. Let it rest at room temperature for at least 5 minutes before serving.
Enjoy!

Recipe | ATAG