Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Suckling pig shanks

Personen
  • 3 stuk(s)  Suckling pig shanks
  • 1 theelepel(s)  zout
  • 3 snufje  witte peper
Vegetable:
  • 3 stuk(s)  wortels
  • ½ stuk(s)  celery root
  • 2 piece  tomaten
  • 1 stuk(s)  leek
  • 4 teentjes  knoflook
  • 2 stuk(s)  uien
  • 500 g  peeled new potatoes
  • 1 theelepel(s)  zout
  • 1 stuk(s)  laurierbladeren
  • 200 ml  witte wijn
  • 100 ml  water
  • 1 takje  tijm
  • 50 g  boter
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Spread out the suckling pig shanks and rub them with salt and pepper.
  2. Peel the vegetables, chop into smaller pieces, and transfer into a large dish or on a baking pan. Season to taste and add white wine and water.
  3. Place the shanks skin-side down onto the vegetables, and line them with slices of butter. Cover the dish with a lid.
  4. Place the shanks skin-side down onto the vegetables, and line them with slices of butter. Cover the dish with a lid.
  5. Half an hour before the end of the program, turn the shanks around and slice a square grid into the skin. Continue cooking without a lid.
Enjoy!

Recipe - Suckling pig shanks - ATAG