Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Stuffed bell peppers with bacon

Personen
  • 8 stuk(s)  rode paprika's
For the filling:
  • 2 stuk(s)  uien
  • 100 g  spek
  • 2 eetlepel(s)  olijfolie
  • 100 g  rondkorrelige rijst
  • 200 ml  water
  • 1 theelepel(s)  zout
  • 1 takje  peterselie
  • 100 g  gehakt
  • ½ theelepel(s)  zout
  • 1 snufje  peper
For the sauce:
  • 500 ml  vegetable stock
  • 1 snufje  peper
  • ½ theelepel(s)  zout
  • 500 ml  tomatenpuree
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Wash the peppers, remove the top and scoop out the core.
  2. Sear the bacon.
  3. Prepare the filling. Sauté the finely chopped onions over some oil; then, add the rice. When the rice turns translucent, add double the amount of boiling water. Season with salt and cook for approximately 15 minutes.
  4. When the rice cools down, add it to the meat and add finely chopped bacon and chopped parsley. Season with salt and pepper.
  5. Prepare the sauce. In a bowl, combine the broth and tomato paste. Season to taste.
  6. Stuff each bell pepper up to two thirds, and cover with the top. Place them with the caps turned downwards, one next to the other, into a pot or pan with tall sides. Cover with sauce that should reach as high as the caps.
Enjoy!

Recipe - Stuffed bell peppers with bacon - ATAG