Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Wash the peppers, remove the top and scoop out the core.
Sear the bacon.
Prepare the filling. Sauté the finely chopped onions over some oil; then, add the rice. When the rice turns translucent, add double the amount of boiling water. Season with salt and cook for approximately 15 minutes.
When the rice cools down, add it to the meat and add finely chopped bacon and chopped parsley. Season with salt and pepper.
Prepare the sauce. In a bowl, combine the broth and tomato paste. Season to taste.
Stuff each bell pepper up to two thirds, and cover with the top. Place them with the caps turned downwards, one next to the other, into a pot or pan with tall sides. Cover with sauce that should reach as high as the caps.