Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Groentelasagne

Personen
  • 250 g  veganske lasagneplater
  • 1 stuk(s)  gele paprika
  • 1 stuk(s)  groene paprika
  • 1 stuk(s)  rode paprika
  • 2 stuk(s)  uien
  • 2 stuk(s)  courgettes
  • 3 eetlepel(s)  olijfolie
  • 2 stuk(s)  aubergines
  • 2 eetlepel(s)  balsamico azijn
  • 3 theelepel(s)  zout
  • 650 ml  tomaten uit blik (pelati)
  • 2 stuk(s)  laurierbladeren
  • 3 snufje  peper
  • 1 snufje  tijm
  • 3 teentjes  knoflook
  • 300 g  geraspte-kaasvervanger
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Was de paprika's en de aubergines grondig. Snij in blokjes.
  2. Pel en snipper de uien, schil de courgettes en snij in blokjes.
  3. Fruit de ui in de olijfolie in een pan. Voeg de rest van de groenten, de tomatensaus, de balsamicoazijn en de specerijen toe en bak mee.
  4. Haal de laurierbladeren eruit zodra de vulling klaar is.
  5. Vet de braadslee in. Bedek de bodem met een laag lasagnebladen. Verdeel wat groentevulling erover en bestrooi met de geraspte-kaasvervanger.
  6. Ga door met laagjes maken. Strooi tot slot nog wat geraspte-kaasvervanger erover.
Enjoy!

Recipe - Groentelasagne - ATAG