Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Vers gemaakte 4 kazen pizza

Bereidingstijd - 20 minuten + rijzen 30 minuten

Pizza quattro formaggi! Oftewel een 4 kazen pizza. Als u een kaasliefhebber bent is dit absoluut een aanrader. Uiteraard kunt u zelf bepalen welke kazen u gebruikt, dus experimenteer gerust. Door het gebruik van de combi-stoomoven wordt de bereiding net even wat makkelijker. Door de functie ‘deeg rijzen’ heeft u geen omkijken naar de juiste temperatuur en door het gebruik van meerfase koken is er maar één handeling nodig voor de perfecte bereiding.

 

Benodigdheden voor 2 pizza’s:

300 gram bloem
7 gram droge gist (1 zakje)
Snuf zout
2 el olijfolie
160 ml lauwwarm water
100 gr geraspte belegen kaas
50 gr mozzarella 
50 gr Parmezaanse kaas
30 gr blauwschimmel kaas
2 eetlepels pesto (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
Basis tomatensaus
Gedroogde oregano

Werkwijze:

1. Meng de droge gist door het water, laat dit even staan zodat de gist zich kan ontwikkelen
2. Meng de bloem met de olijfolie in een kom en mix het samen met het gistmengsel in 10 tot 15 minuten tot een mooi soepel deeg. 
3. Vet een kom in met een beetje olie en plaats het deeg in de kom. 
4. Zet de kom in de combi-stoomoven. Start het programma ‘deeg rijzen’. Het deeg zal gedurende 30 minuten gaan rijzen in de warme vochtige oven.
5. Wanneer het deeg gerezen is voegt u het zout toe aan het deeg en kneed het nog eens goed door. 
6. Verdeel het deeg in 2 delen en rol uit tot een mooie dunne bodem. Het maakt niet uit of dit nu rond of rechthoekig is.
7. Verwarm de oven voor op stand onderwarmte met ventilator 210°C.
8. Leg de pizzabodem op een met bakpapier beklede bakplaat.
9. Beleg de pizza met tomatensaus en de kazen. Uiteraard kunt u hiermee variëren en zelf een heerlijke mix samenstellen. Strooi er de gedroogde oregano overheen.
10. Plaats de pizza in het midden van de oven en programmeer door middel van meerfase koken de volgende fases:
- onderwarmte met ventilator 210°C gedurende 8 minuten
- grill met ventilator 210°C gedurende 5 minuten
11. Garneer tot slot de pizza af met de pesto.

Eet smakelijk!

 

Combi-stoomovens

ATAG heeft een optimale combi-stoomoven voor elke kok. Wanneer u niet kunt kiezen of over weinig ruimte beschikt is de 3-in-1 oven de perfecte alleskunner. En met onze verschillende design-lijnen en kleuren zit er altijd een combi-stoomoven bij die bij uw wensen aansluit.

Bekijk de combi-stoomovens

atag-be