Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

kookplaten

MAGNA kookplaten
Perfectie over de volle breedte

ATAG kookplaten

De kookplaat is het middelpunt van je keuken. De plek waar je een nieuw recept van Ottolenghi probeert, maar ook waar jij je klassieke stamppot maakt. Of je nu kiest voor gas of inductie: onze kookplaten halen de beste kok in jou naar boven. Zo ben je met onze inductiekookplaten niet langer gebonden aan vaste kookzones, waardoor je genoeg ruimte hebt voor verschillende grote en kleine pannen tegelijkertijd. Met ATAG Celsius°Cooking™ bereid je elk gerecht tot op de graad nauwkeurig.

Kies voor langdurig kookplezier

Elke techniek z’n voordelen

Koken op inductie

Kies voor maximaal kookoppervlak en maximale bewegingsvrijheid in de keuken.

Onze inductietechniek geeft een zeer constante temperatuur, waardoor zachtjes sudderen én bakken op hoge temperaturen perfect gaat. De snelheid van koken op inductie is ongeëvenaard, en -niet onbelangrijk- onze kookplaten maakt u in een handomdraai schoon.

Bekijk alle inductiekookplaten

Koken op gas

De klassieke keuze voor wie graag kookt op een felle hittebron die haarfijn te regelen is. En een kwalitatieve keuze. Want onze kookplaten zijn letterlijk gemaakt voor Nederlands aardgas. Dus mag u de beste prestaties verwachten van het apparaat waar u ook topprestaties mee levert.

Bekijk alle gaskookplaten

Keramisch koken

Veilig koken zonder poespas op een kookplaat die makkelijk schoon te houden is?

Dan is koken op een keramische plaat een uitstekende keuze. Wij bieden een complete, doordachte lijn met slimme functies en vertrouwde kwaliteit. De handige indeling van kookzones, en de tweekleurige bedrukking maken deze kookplaten óók voor het oog aantrekkelijk.

Bekijk alle keramische kookplaten

Kookplaten | Atag | root | atag-be