Hoevekip Filets
• De kipfilet met vel vacumeren.
Voeg er peper, zout en boter aan toe
Stel de stoomoven in op 72° ( functie garen sous vide)
• Laat de kipfilet garen +-16min
Artisjok
• Violet artisjok schillen
• Vacumeren met olijfolie, peper, zout en peper
Stel de stoomoven in op 90°
• Laat garen +-25 min
Morieljes
• De morieljes aanstoven met in boter met look en sjalot op de Atag inductieplaat.
• Blussen met bruine fond
Een paar minuten laten verder garen.
Haal de morieljes uit de jus en laat verder inkoken voor de saus.
Afwerking
• Haal de kipfilets uit de vacumeerzak en bak krokant op de teppanyaki langs de velkant
• Doe hetzelfde met de wortelen en artisjok.
• Dresseer de wortelen en de artisjok op een bord, snij de kipfilet schuin middendoor en leg tussen de groenten.
• Werk af met de ingekookte jus van de morieljes