Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
Bereid het deeg. Voeg de starter toe aan het meel en voeg de olie en het zout toe. Voeg tijdens het kneden lauw water toe.
Vorm het deeg tot een bal, bedek dit met een theedoek en laat dit ongeveer 30-40 minuten rijzen (totdat het deeg in volume is verdubbeld).
Kneed het deeg nog een keer, vorm een brood en leg dit op een bakplaat met bakpapier. Bedek het brood met een theedoek en laat het nog eens 20-30 minuten rijzen.
Snij voor het bakken het deeg in met 4 diagonale sneden om barsten te voorkomen.
Neem na het bakken het brood uit de oven en laat het afkoelen voor het aansnijden.