Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Pain à la banane

Personen
  • 450 g  bananes
  • 1 pcs  œufs
  • 76 g  beurre
  • 180 g  farine sans gluten
  • 150 g  sucre
  • 1 cuillère à café  sucre vanillé
  • 1 cuillère à café  bicarbonate de soude
  • ½ cuillère à café  sel
  • 1 cuillère à café  levure chimique
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Écrasez les bananes.
  2. Faites fondre le beurre et laissez-le refroidir. Ajoutez le sucre, l'œuf et le sucre vanillé.
  3. Incorporez la farine sans gluten, le bicarbonate de soude, la levure chimique et le sel.
  4. Enfin, ajoutez les bananes écrasées.
  5. Recouvrez la plaque de cuisson de papier sulfurisé et versez-y le mélange.
Enjoy!

Recipe | ATAG