Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Deze eenvoudige ovenschotel bestaat uit een laag aardappelschijfjes, bedekt met een laag gehakt en groenten, afgetopt met een romige béchamelsaus en goudbruine kaaskorst. Een zeer smaakvol gerecht!
Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Kook de aardappelen in zout water tot ze halfgaar zijn.
Fruit intussen de ui in wat olie. Voeg het gehakt, de knoflook en de gehakte wortel toe. Breng op smaak met kruiden en roer dit door elkaar.
Snij de tomaat in blokjes en voeg dit toe aan het vlees. Voeg tomatenpuree en 1-2 dl water toe. Laat dit 15 minuten sudderen.
Bereid de bechamelsaus. Smelt boter in een steelpan. Voeg de bloem toe. Laat al roerende op laag vuur gaar worden tot de bloem licht begint te kleuren. Voeg al roerende de melk toe. Breng op smaak met zout en nootmuskaat.
Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met een laag aardappelplakjes. Doe er een laag vleessaus over. Doe er wat bechamelsaus over en wat geraspte kaas.
Ga verder met de volgende lagen. Giet over de laatste laag bechamelsaus en bestrooi rijkelijk met geraspte kaas.