Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Kalfsvlees / lamsvlees

Een heerlijk stuk vlees, langzaam geroosterd op lage temperatuur. Gegarandeerd sappig en mals!
Personen
  • ½ theelepel(s)  zout
  • 2 snufjes  peterselie
  • 1 snufje  peper
  • 0.4 kg  kalfsschouder
  • 1 snufje  marjolein
  • 4 eetlepel(s)  plantaardige olie
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Vet een ovenschaal in. Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden.
  2. Voeg 1-2 dl water toe en bedruip het vlees gedurende de bereiding met het braadvocht uit de ovenschaal.
Enjoy!

Recipe - Kalfsvlees / lamsvlees - ATAG