Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Roasted chicken

Personen
  • 2 stuk(s)  wortels
  • ½ stuk(s)  celery root
  • 1 stuk(s)  leek
  • 4 teentjes  knoflook
  • 1 takje  peterselie
  • 1 stuk(s)  uien
  • 2 takjes  tijm
  • 100 ml  water
For the chicken
  • ½ stuk(s)  chicken (spine removed)
  • 1 theelepel(s)  zout
  • 1 snufje  witte peper
  • 1 snufje  smoked paprika
  • 1 snufje  kerrie
  • 1 stuk(s)  lime
  • 1 takje  tijm
  • 1 takje  peterselie
  • 40 g  boter
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Peel the vegetables, chop into smaller pieces, and distribute on a roasting pan. Add fresh parsley and thyme. Add some water
  2. Rub the chicken with herbs, spices and seasoning, and place sliced lime, thyme, and parsley inside it. Place the chicken over the vegetables on the roasting pan. Place slices of butter on the chicken skin.
  3. When the chicken is done, cover it meat with aluminium foil. Let it rest at room temperature for at least 5 minutes before serving.
Enjoy!

Recipe - Roasted chicken - ATAG