Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Biefstuk

Met dit recept zet je biefstuk op tafel als een ware chefkok! Verras iedereen met dit heerlijk gelijkmatig gegaarde stuk vlees.
Personen
  • 1 snufje  zout
  • 1 snufje  peper
  • 1 stuk(s)  laurierbladeren
  • 1 takje  tijm
  • 1 takje  rozemarijn
  • 1 snufje  knoflookpoeder
  • 200 g  biefstuk
  • 2 eetlepel(s)  plantaardige olie
Voor het dichtschroeien:
  • 2 eetlepel(s)  plantaardige olie
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Besprenkel het vlees met olie en breng op smaak met kruiden.
  2. Doe het vlees in een vacuum zak, geschikt voor sous vide koken.
  3. Maak de zak vacuum, seal hem en doe hem in de oven.
  4. Haal na het automatische programma het vlees uit de zak. Dep hem aan beide kanten droog. Verhit een braadpan op hoog vuur. Bak het vlees een paar minuten aan beide zijden.
  5. Tip: voor een nog betere smaak kunt u het vlees eerst marineren en voor het koken 24 uur in de koelkast zetten.
Enjoy!

Recipe - Biefstuk - ATAG