Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Gevulde aardappel

Personen
  • 4 piece  grote aardappels
  • 1 snufje  komijnpoeder
  • 140 g  zure room
  • 140 g  geraspte kaas
  • 80 g  spek
  • 1 snufje  nootmuskaat
  • 5 theelepel(s)  zout
  • 1 theelepel(s)  bieslook
  • 1 theelepel(s)  marjolein
  • 2 snufjes  peper
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Was de aardappelen, doe ze in een pan en bedek ze met water. Voeg komijn toe en kook ze 25 minuten met gesloten deksel.
  2. Giet de aardappelen af en halveer ze in de lengte. Hol de aardappelen uit met een lepel, ongeveer een halve centimeter tot aan de schil. Stamp het weggenomen deel van de aardappelen fijn.
  3. Bereid de vulling. Meng de gestampte aardappelen en de fijngesneden spek in een kom. Voeg de zure room toe, de kruiden en 2/3 van de kaas.
  4. Vul de aardappelen met de vulling en leg ze op een ingevette bakplaat. Bestrooi dit met de rest van de kaas.
Enjoy!

Recipe - Gevulde aardappel - ATAG