Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Wrijf het vlees in met het zout, de peper en de fijngesneden knoflook. Besprenkel het vlees met olie en wikkel het in vershoudfolie. Laat het vlees ten minste 24 uur in de koelkast marineren.
Neem ongeveer twee uur voor het braden het gemarineerde vlees uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.
Bak het vlees kort aan beide kanten in een braadpan (een minuut voor iedere kant).
Leg het vlees op een ingevette bakplaat en plaats het in de oven.
Bedek na het braden het vlees met aluminiumfolie. Laat het voor het serveren ten minste 10 minuten rusten op kamertemperatuur. Garneer met kruidenboter voor het serveren.