Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Wrijf het vlees in met het zout, de peper en de fijngesneden knoflook. Garneer het vlees met een mengsel van olie, honing en mosterdzaadjes en wikkel het in folie. Marineer het vlees gedurende 3 uur in de koelkast.
Neem een half uur voor het braden het gemarineerde vlees uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.
Leg het vlees op een ingevette bakplaat en plaats het in de oven.
Bedek na het braden het vlees met aluminiumfolie. Laat het voor het serveren ten minste 5 minuten rusten op kamertemperatuur.