Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Pudding façon Yorkshire

Are you looking for a traditional accompaniment for your Sunday roast? Make this golden delicious English classic. Crisply-made and puffy Yorkshire Pudding is something of a delicacy that will stimulate the appetite of everyone at the table.
Dit recept is ingesteld op 6 personen

  • ½ cuillère à café  sel
  • 200 g  farine de blé blanche
  • 3 pcs  œufs
  • 180 ml  lait
  • 120 ml  saindoux
  • 180 ml  eau
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Mélangez la farine et le sel. Ajoutez le lait et mélangez jusqu'à obtention d'une pâte ferme.
  2. Ajoutez les œufs, l'eau et fouettez jusqu'à ce que le mélange ait une consistance mousseuse.
  3. Laissez reposer une heure.
  4. Placez le saindoux dans la lèchefrite et enfournez-la.
  5. Lorsque le saindoux est bien chaud, versez la préparation par-dessus et faites-la cuire.
Enjoy!

Recipe | ATAG