Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Bereid de starter. Meng snel de bloem met het lauwe water, de gist en de suiker in een kom. Dek de kom af en zet 24 uur in de koelkast.
Laat voor het deeg de gist in het lauwe water oplossen. Wacht 5 minuten en roer dan de starter uit de koelkast erdoor. Voeg de melk en geleidelijk de bloem toe. Kneed 10 minuten. Voeg de olijfolie en het zout tegen het einde toe.
Dek de kom af en laat het deeg 2 uur op een warme plaats rijzen.
Maak 4 langwerpige broden van het deeg en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Laat 30 minuten rijzen.