Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Waarom een kant-en-klare focaccia kopen als je er makkelijk zelf één kan maken? Dit rustieke Italiaanse brood, bestrooid met zeezout en rozemarijn, past bij zoveel momenten. Heerlijk bij een dinertje of een BBQ bijvoorbeeld!
Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen
Voeg de starter toe aan de andere bestanddelen en begin met kneden. Kneed 10 minuten met de hand. Doe daarna het deeg in een kom en mix het deeg totdat het elastisch is geworden.
Maak het deeg plat en leg het op een goed geoliede bakplaat van 30x20 cm. De dikte van het deeg op de bakplaat moet 1 cm zijn.
Besprenkel het deeg rijkelijk met olie en bedek het stevig met vershoudfolie om luchttoevoer te voorkomen. Laat dit nu ongeveer een uur rijzen tot het deeg in volume is verdubbeld.
Olie het deeg opnieuw. Prik gaten in het deeg en besprenkel het met zeezout (fleur de sel) en rozemarijn.