Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Vruchtenbroodjes

Goed alternatief voor de strudel, met een heerlijke laag slagroom, mascarpone en bosbessen in de vulling. Heerlijk om warm te serveren maar ook koud.
Dit recept is ingesteld op 6 personen

Voor de giststarter:
  • 2 eetlepel(s)  bloem
  • 1 snufje  suiker
  • 1 snufje  zout
  • 4 g  droge gist
  • 100 ml  lauw water
Voor het deeg:
  • 80 g  margarine
  • 380 g  bloem
  • 2 snufjes  zout
  • 130 ml  melk
Voor de vulling:
  • 70 g  suiker
  • 200 ml  slagroom
  • 2 paks  vanillesuiker
  • 200 ml  mascarpone
  • 200 g  bosbessen
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Bereid de starter. Meng de gist, de bloem, de suiker en het zout in 1 dl lauw water tot een glad papje. Laat dit ongeveer 5 minuten rijzen.
  2. Bereid het deeg. Voeg de starter toe aan de bloem, samen met de margarine, de melk en het zout. Kneed het deeg, bedek het met een theedoek en laat het ongeveer 20-30 minuten rijzen.
  3. Bereid de vulling. Meng de slagroom en de mascarpone. Voeg de suiker, de vanillesuiker en de bosbessen toe.
  4. Rol het deeg uit tot een dikte van 3 mm en snij het in vierkanten (10 x 10 cm).
  5. Leg op ieder vierkant een eetlepel van de vulling en vouw het deeg dicht. Leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier en bestrijk ze met eigeel.
Enjoy!

Recipe - Vruchtenbroodjes - ATAG