Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.
De voordelen van een 'mijn ATAG' account: * registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus! * meld jouw storing snel en eenvoudig * vind informatie over jouw apparaat
Zeef de bloem. Voeg de gedroogde gist en bijna al het koude water toe. Kneed het deeg en voeg geleidelijk de rest van het koude water toe. Kneed tot een homogeen deeg, voeg het zout toe en kneed nog even door.
Move the dough to a larger container, close and leave to rest in the refrigerator for 24 hours.
Haal het deeg uit de koelkast en laat 2 uur op kamertemperatuur komen. Vorm het deeg tot een brood en laat 1 uur op kamertemperatuur rijzen.
Dek het brood af en zet 24 uur terug in de koelkast.
Laat het brood voor het bakken op kamertemperatuur komen.
Rol het deeg uit en leg op een bakplaat met bakpapier.
Beleg het deeg met de saus en de andere ingrediënten. Verdeel de gepelde tomaten erover, bestrooi met de oregano en leg de ham erop. Leg de mozzarella en de gesneden champignons erop.