Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Geroosterde rode biet met tijm en geitenkaas

Met deze heerlijke combinatie van geroosterde bieten met verse tijm, geitenkaas en walnoten trakteer je je smaakpapillen. Een must-try!
Dit recept is ingesteld op 4 personen

  • 1 snufje  zout
  • 1 snufje  peper
  • 2 eetlepel(s)  boter
  • 2 eetlepel(s)  tijm
  • 1 handvol  walnoten
  • 6 stuk(s)  rode bieten
  • 60 g  geraspte geitenkaas
Verstuur boodschappenlijst
Voorbereiding
  1. Was de rode bieten grondig. Leg ze, zonder ze te schillen, in een ovenschaal en bak ze.
  2. Schil de gebakken bieten en snij ze in grote stukken.
  3. Verhit boter in een braadpan en bak de stukken biet. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de gehakte tijm toe. Serveren met plakken geitenkaas en grof gehakte walnoten.
Enjoy!

Recipe - Geroosterde rode biet met tijm en geitenkaas - ATAG