Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De perfect gebakken tournedos

Hoe eet jij het liefst jouw tournedos? Rare, medium rare of medium? Met de kerntemperatuur is de perfecte gaarheid eenvoudig te bereiken.

Lees meer

Patatas bravas van zoete aardappel

Lekker en gezond! Deze patatas bravas van zoete aardappel zijn eenvoudig te bereiden in de combi-stoomoven. Maak het gerecht helemaal af door de patatas bravas te serveren met een mayonaise van saffraan en knoflook.

Lees meer

Tartelette van pompoen, geitenkaas en gestoomde spinazie

Tartelettes kunnen zowel zoet als hartig gevuld worden. De vulling voor deze hartige tartelettes worden gemaakt in de 3 in 1 oven. Elke functie van deze oven wordt gebruikt voor het meest smaakvolle resultaat.

Lees meer

Groene kruiden risotto met spinazie

Gezonde groene risotto bereid in de combi-stoomoven. De garnering van pijnboompitjes, geraspte Parmezaanse kaas en verse kruiden maken dit gerecht helemaal af.

Lees meer

Eendenborstfilet met wortel en aardappelkoekjes

Eendenborstfilet kan best lastig zijn om goed te bereiden, gaar en mét krokante huid. Door de eendenborstfilet sous-vide te bereiden wordt het proces uit elkaar gehaald waardoor het bereiden heel eenvoudig is. Door het toevoegen van specerijen aan de eendenborst krijgt het vlees een heerlijk rijk aroma.

Lees meer

Kipfilet omwikkeld met basilicum en spek geserveerd polenta en gestoomde groente

Door de kipfilet te stomen blijft het vlees mals en sappig. Met behulp van een kernthermometer (of de culisensor indien deze op uw oven zit) bepalen we de exacte temperatuur. Serveer met gestoomde groente en polenta.

Lees meer

Slavinken met gestoomde groente en kruidenolie

De klassieke slavink bereidt in de 3-in-1 oven. De groente hebben ieder een andere bereidingstijd om de perfecte garing te krijgen. Met de wekkerfunctie stel je eenvoudig de tijden in per ingrediënt zodat je een signaal krijgt om het volgende ingrediënt toe te voegen.

Lees meer

Gemarineerde kip uit de 3-in-1 oven

Een sappige gemarineerde kip uit de 3-in-1 oven. Perfect als borrelhap op een zomeravond of serveer met bijvoorbeeld wat groente en aardappels uit de oven. Ook handig wanneer u voor meerdere personen tegelijk moet koken!

Lees meer

Entrecote met gewokte groene asperge en rode ui, gestoomde bimi en zalf van pastinaak

Een gegrilde entrecote met gestoomde en gewokte groente. Een gerecht vol met verschillende kooktechnieken en smaken. Dit alles geserveerd met een zalf van pastinaak maakt het gerecht compleet.

Lees meer

Lamsrack met gestoomde aardappels en bospenen

Door vlees te bereiden met de culisensor (een kernthermometer) hoeft u alleen maar de temperatuur in de gaten te houden. Eigenlijk zelfs dat niet, want op de oven kunt u de gewenste temperatuur instellen. U hoeft het vlees alleen nog maar uit de oven te halen.

Lees meer

Gestoomde mosselen klassiek

Door mosselen te stomen behoudt de mossel zijn structuur, ziltige smaak en blijft hij heerlijk sappig.

Lees meer

Kipdijreepjes met ras el hanout, gestoomde groente en couscous uit de 3-in-1 oven.

Waan in Oosterse sferen dankzij het heerlijke kruidenmengsel ras el hanout. De 3-in-1 oven is uitermate geschikt om meerdere ingrediënten tegelijkertijd te bereiden, zonder smaakoverdracht.

Lees meer

Pulled Pork

Wie denkt dat pulled pork alleen op de barbecue te bereiden is, heeft het mis! Het is namelijk uitstekend in de oven te bereiden.

Lees meer

Vers gemaakte 4 kazen pizza

Pizza quattro formaggi! Oftewel een 4 kazen pizza. Als u een kaasliefhebber bent is dit absoluut een aanrader.

Lees meer

Risotto met eekhoorntjesbrood

Smeuïge risotto bereid met stoom. Laat u zich niet afschrikken door zijn uiterlijk, want de smaak is heerlijk.

Lees hier meer

Biefstuk op een salade van kool en wortel met sinaasappel, granaatappel en pistachenoten

Bij het bakken van biefstuk, is de juiste bereiding cruciaal. Met behulp van de culisensor kan op de graad nauwkeurig de gewenste temperatuur van de kern worden bepaald. Kan dus niet misgaan!

Lees meer

Sous-vide gegaarde buikspek met gestoomde rijst & doperwten

Door de buikspek sous-vide te garen blijven alle smaken behouden en krijgt het vlees een perfecte garing. Absoluut een chefwaardig gerecht.

Lees meer

Kippenbout met een salade van gestoomde groente

Een perfect gerecht om een zonnige dag mee af te sluiten. Een frisse salade met een gegrilde malse kippenbout. Te grillen op de barbecue, maar ook op een grillplaat.

Lees meer

Baksukade

Het mooie weer komt en gaat. Maar dat weerhoudt ons er niet van om een heerlijk gerecht op de grill of barbecue te bereiden, want ook binnenshuis kunt u dat heerlijke rooksmaakje aan een stuk vlees geven.

lees meer

Witte asperges met beenham, krieltjes en ei

Jaarlijks wordt op de tweede donderdag van april het aspergeseizoen officieel geopend en kunnen we t/m 24 juni genieten van het witte goud. Met dit klassieke recept zet u gegarandeerd iets lekkers op tafel.

Lees meer

Stoofpotje van gehakt met sperziebonen en zuidvruchten

Een snel stoofpotje bomvol heerlijke specerijen die voor een smakelijke geur zorgen.

Lees hier meer

Feestelijk 3-gangen paasmenu

Pasen is de perfecte gelegenheid om een heerlijk culinair 3-gangenmenu op tafel te zetten. Om Pasen dit toch een beetje feestelijk te maken, een compleet 3-gangenmenu waarmee u indruk maakt. Het voorgerecht: Dungesneden biefstuk met zoetzuur van asperge en aspergelinten Het hoofdgerecht: Vis rouleau met asperge en roomsaus Het nagerecht: Crème brûlée

Lees hier meer

Pasta Arrabbiata uit de oven

Echte schoonheid zit van binnen. Onder het krokante laagje zit een smaakexplosie waarmee u iedereen verrast.

Lees hier meer

Asperges en ei uit de stoomoven met een boterjus van eekhoorntjesbrood

Op veler verzoek, het recept uit ATAG’s online kookinspiratie van woensdag 3 juni. Door asperges te bereiden in de combi-stoomoven behouden ze hun heerlijke smaak en structuur.

Lees meer

Maïskip op een salade van gestoomde paprika en spinazie met een dressing van mint

Een warme salade is de perfecte middenweg voor de koudere zomerdagen in ons onvoorspelbare kikkerland. Door de kipfilet te bereiden in de combi-stoomoven met de culisensor wordt het vlees perfect gaar.

Lees meer

Zalm met spinazie en in bietensap gegaarde parelcouscous

De combi-stoomoven of 3-in-1 oven is uitermate geschikt voor de bereiding van vis, of in dit geval zalm. Door het gebruik van stoom droogt de zalm niet uit en wordt de zalm perfect gaar en mals.

Lees meer

Zeewolf op een salade van gestoomde venkel en courgette

Zeewolf is stevig vlees waardoor veel bereidingswijzen mogelijk zijn. Door te stomen blijven smaak, vitamines en mineralen behouden. Daarnaast blijven ingrediënten die kans hebben om snel droog te worden, heerlijk sappig en mals. Zoals vis!

Lees meer

Platbrood met pompoenpitten

Het automatische programma brood afbakken op de ATAG combi-stoomoven of 3-in-1 oven, beschikt over verschillende methodes om brood af te bakken. Het menu laat precies zien wat u moet doen én hoe u het moet doen.

Lees meer

Preiquiche uit de 3-in-1 oven

Eén van de voordelen van de 3-in-1 oven is de functie meerfase koken. Hierbij heeft u de mogelijkheid om tot 3 ovenfuncties (stomen, bakken en verwarmen) achter elkaar in te stellen. Dit zorgt voor de perfecte bereiding en geeft een nieuwe dimensie aan een gerecht. Bovendien is het ontzettend gemakkelijk!

Lees meer

Zalm mi-cuit met pasta en gestoomde groente

Om een ingrediënt mi-cuit te bereiden, is exacte controle van de temperatuur essentieel. Daarnaast is een gelijkmatige garing zeer belangrijk. Door op lage temperatuur te stomen, is er een mooie verzadiging van het vochtniveau en kunnen de eiwitten in de zalm in de gewenste mate stollen.

Lees meer

ATAG recepten | Hoofdgerechten | atag-be